Дорогі гості, якщо у вас можлива алергічна реакція на певні продукти, будь ласка, заздалегідь повідомте офіціанта
Найбільш поширені алергени:
-
1. Зернові культури, що містять глютен
-
2. Риба та рибні продукти
-
3. Молоко та молочні продукти
-
4. Гірчиця та похідні продукти
-
5. Ракоподібні та похідні продукти
-
6. Арахіс та похідні продукти
-
7. Горіхи
-
8. Кунжут та похідні продукти
-
9. Яйця та похідні продукти
-
10. Соя та соєві продукти
-
11. Селера та похідні продукти
-
12. Молюски та похідні продукти
-
13. Двоокис сірки
-
14. Люпин та похідні продукти
-
1. Зернові культури, що містять глютен
-
2. Риба та рибні продукти
-
3. Молоко та молочні продукти
-
4. Гірчиця та похідні продукти
-
5. Ракоподібні та похідні продукти
-
6. Арахіс та похідні продукти
-
7. Горіхи
-
8. Кунжут та похідні продукти
-
9. Яйця та похідні продукти
-
10. Соя та соєві продукти
-
11. Селера та похідні продукти
-
12. Молюски та похідні продукти
-
13. Двоокис сірки
-
14. Люпин та похідні продукти