Свинина су-від у сухарях панко з трюфельним соусом – menu.split
img

Український Ф'южн

img
imgimg
img

Чим особлива технологія приготування су-від? Ідеальна та рівномірна готовність досягається завдяки тому, що продукт прогрівається абсолютно рівномірно по всій товщині, що дозволяє легко отримати бажаний ступінь готовності (наприклад, для стейків) без ризику пересушування зовнішніх шарів. Максимальне збереження соковитості та смаку гарантується вакуумом і низькою температурою, завдяки чому волога та соки залишаються всередині продукту, а втрата маси мінімальна (до 5%). Незрівнянна ніжність жорстких відрубів стає можливою, оскільки тривале приготування ефективно руйнує колаген у сполучних тканинах м'яса, перетворюючи його на желатин, що робить навіть жорсткі частини надзвичайно м'якими. Гнучкість у часі полягає в тому, що після досягнення ідеальної внутрішньої температури, продукт може годинами перебувати у водяній бані, не переготувавшись, що надає кухареві велику свободу у плануванні подачі.

Особливо смакує з віскі
The Macallan Classic Cut
Ідеально з коктейлем
Fusion Bloody Mary
img
img
img
...