Хрусткі пікантні баклажани в гостро-солодкому соусі – menu.split
img

Гарячі Закуски

img
imgimg
img

Страва хрусткі пікантні баклажани в гостро-солодкому соусі є класичною для китайської кухні, зокрема її сичуанського (Sichuan) та кантонського (Cantonese) напрямків, а також широко представлена у паназійській та китайсько-японській кухнях. У Сичуані ця страва відома як Юйсян Цєцзи ("Баклажани з ароматом риби"), де використовується знаменитий соус юйсян, що ідеально поєднує солодке, кисле, солоне та гостре, а баклажани обов'язково швидко обсмажують у фритюрі для хрусткої скоринки. У Кантонській кухні акцент робиться на кисло-солодкому соусі (Tangcu), який є менш гострим, але так само апетитним. Варіації цієї страви також зустрічаються у Філіппінській кухні з використанням місцевого соусу Агре Дульче та в Японсько-китайській кухні (Chuka Ryori), де смак зазвичай більш збалансований і солодкий.

Рекомендуємо з вином
Tenuta Corte Giacobbe Runcata Soave Superiore DOCG
Ідеально з коктейлем
Barrel Rider
img
img
img
...