Дорогі гості, якщо у вас можлива алергічна реакція на певні продукти, будь ласка, заздалегідь повідомте офіціанта
Найбільш поширені алергени:
- 
								
								1. Зернові культури, що містять глютен							 - 
								
								2. Риба та рибні продукти							 - 
								
								3. Молоко та молочні продукти							 - 
								
								4. Гірчиця та похідні продукти							 - 
								
								5. Ракоподібні та похідні продукти							 - 
								
								6. Арахіс та похідні продукти							 - 
								
								7. Горіхи							 - 
								
								8. Кунжут та похідні продукти							 - 
								
								9. Яйця та похідні продукти							 - 
								
								10. Соя та соєві продукти							 - 
								
								11. Селера та похідні продукти							 - 
								
								12. Молюски та похідні продукти							 - 
								
								13. Двоокис сірки							 - 
								
								14. Люпин та похідні продукти							 
- 
						
						1. Зернові культури, що містять глютен					 - 
						
						2. Риба та рибні продукти					 - 
						
						3. Молоко та молочні продукти					 - 
						
						4. Гірчиця та похідні продукти					 - 
						
						5. Ракоподібні та похідні продукти					 - 
						
						6. Арахіс та похідні продукти					 - 
						
						7. Горіхи					 - 
						
						8. Кунжут та похідні продукти					 - 
						
						9. Яйця та похідні продукти					 - 
						
						10. Соя та соєві продукти					 - 
						
						11. Селера та похідні продукти					 - 
						
						12. Молюски та похідні продукти					 - 
						
						13. Двоокис сірки					 - 
						
						14. Люпин та похідні продукти					 
				
                    
                
                
            
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                