Дорогі гості, якщо у вас можлива алергічна реакція на певні продукти, будь ласка, заздалегідь повідомте офіціанта
Найбільш поширені алергени:
- 1. Зернові культури, що містять глютен
- 2. Риба та рибні продукти
- 3. Молоко та молочні продукти
- 4. Гірчиця та похідні продукти
- 5. Ракоподібні та похідні продукти
- 6. Арахіс та похідні продукти
- 7. Горіхи
- 8. Кунжут та похідні продукти
- 9. Яйця та похідні продукти
- 10. Соя та соєві продукти
- 11. Селера та похідні продукти
- 12. Молюски та похідні продукти
- 13. Двоокис сірки
- 14. Люпин та похідні продукти
- 1. Зернові культури, що містять глютен
- 2. Риба та рибні продукти
- 3. Молоко та молочні продукти
- 4. Гірчиця та похідні продукти
- 5. Ракоподібні та похідні продукти
- 6. Арахіс та похідні продукти
- 7. Горіхи
- 8. Кунжут та похідні продукти
- 9. Яйця та похідні продукти
- 10. Соя та соєві продукти
- 11. Селера та похідні продукти
- 12. Молюски та похідні продукти
- 13. Двоокис сірки
- 14. Люпин та похідні продукти