Дорогі гості, якщо у вас можлива алергічна реакція на певні продукти, будь ласка, заздалегідь повідомте офіціанта
Найбільш поширені алергени:
-
1. Зернові культури, що містять глютен -
2. Риба та рибні продукти -
3. Молоко та молочні продукти -
4. Гірчиця та похідні продукти -
5. Ракоподібні та похідні продукти -
6. Арахіс та похідні продукти -
7. Горіхи -
8. Кунжут та похідні продукти -
9. Яйця та похідні продукти -
10. Соя та соєві продукти -
11. Селера та похідні продукти -
12. Молюски та похідні продукти -
13. Двоокис сірки -
14. Люпин та похідні продукти
-
1. Зернові культури, що містять глютен -
2. Риба та рибні продукти -
3. Молоко та молочні продукти -
4. Гірчиця та похідні продукти -
5. Ракоподібні та похідні продукти -
6. Арахіс та похідні продукти -
7. Горіхи -
8. Кунжут та похідні продукти -
9. Яйця та похідні продукти -
10. Соя та соєві продукти -
11. Селера та похідні продукти -
12. Молюски та похідні продукти -
13. Двоокис сірки -
14. Люпин та похідні продукти
